Начало » Call of Duty 4 » Относно Играта - Call of Duty 4: Modern Warfare
Относно Играта - Call of Duty 4: Modern Warfare
Потребителят е извън линияAsusRogStrix / Cheats
Тема: Относно Играта - Call of Duty 4: Modern Warfare » 18.02.2020г. в 18:12:30ч. #0
 • Контакти: AsusRogStrix Изпрати лично съобщение до "AsusRogStrix"
https://img.discogs.com/yF49p1i8sfcObQFjgECpkBGxsnc=/fit-in/600x597/filters:strip_icc():format(jpeg):mode_rgb():quality(90)/discogs-images/R-2315240-1276361982.jpeg.jpg
Играчите имат възможност да контролират шест различни персонажа. Играчът поема ролята на младия SAS член (Соуп) Мактавиш през по-голямата част от времето, започващо с назначението му в 22 SAS отряд.

Сержант Пол Джексън е част от USMC 1-ви взвод изпратен в Средния Изток, и играчът поема контрол над него през пет нива от първата част на играта. Капитан Прайс е офицер на 22 SAS отряд. Ясир Ал-Фулани е президент на непозната страна в Средния Изток и играчът поема контрол над него преди той да бъде екзекутиран, поема контрол и над стрелец на борда на самолета AC-130 през едно от нивата и британски SAS контратерорист в последното ниво, където трябва да спаси
VIP персона от отвлечен самолет.Внимание:  Текстът по-долу разкрива сюжета на произведението (или части от него)!

По време на мисията в Берингово море, сержант (Соуп) Мактавиш, капитан Прайс, Газ, и още няколко члена на SAS намират ядрено устройство на товарен кораб. Изведнъж корабът е атакуван след което екипа се евакуира заедно с доказателства показващи връзката между Ултранационалистите и революционерите в Средния Изток. Руският „патриот“ Имран Захаев, който планира да се върне в родината си, отвлича вниманието от плановете си като финансира лидера Халед Ал-Асад – лидер на неизвестна страна в Средния Изток. Британското и американското правителства виждат как Ал-Фулани президента на страната[ неясно? ] на живо по телевизията и Ал-Асад поема контрола, SAS спасяват техният информатор в Русия, Николай.

Американската инвазия в страната на Ал-Фулани, сержант Пол Джаксън, и екипът му търсят Ал-Асад, но намират само предаване на запис в телевизионна станция. По време на последния етап на операцията американското командване уведомява за наличие на ядрени глави в близост и пращат NEST да ги обезвреди.

Но ядреното устройство изведнъж се детонира оставайки по&голямата част от града [ неясно? ]и убивайки всичко наоколо, включително 30 000 пехотинци. Хеликоптерът на сержант Пол Джаксън е ударен от ударната вълна и се разбива. Следват няколко минути, в които сержантът се мъчи и накрая издъхва.


Британците разбират, че Ал-Асад напуска страната преди инвазията. С помощта на информатора си Николай, SAS намира и разпитва Ал-Асад. Разбирайки от него че Захаев е доставчикът на ядрената бомба, капитан Прайс екзекутира Ал-Асад. след това играта се връща в спомените на капитана: в операцията за елиминиране на Захаев в Припят, Украйна, 15 години по рано. Прайс си партнира с капитан Макмилан. След като успяват да се промъкнат в хотел близост до Захаев. Прайс стреля, но Захаев оцелява, губейки само ръката си. Прайс и Макмилан биват преследвани, след като Макмилан е ранен в краката, Прайс се опитва с последни сили да удържи враговете докато дойде хеликоптера и успява.

Обратно в настоящето се провежда обща операция между SAS и USMC и Руски екип под командването на Камаров, чиято цел е убийството на Захаев. Те залавят сина му Виктор но преди да успеят да го разпитат той се самоубива. Захаев се разгневява след смъртта на сина си и планира да изстреля балистични ракети заредени с ядрени глави, а целта му е САЩ. Когато SAS и USMC пристигат на мястото, Захаев успява да изстреля две ракети, но екипът успява да ги деактивира във въздуха и избягва с военен камион, а армията на Захаев ги преследва. Преди да успеят да минат от другата страна на мост, той е разрушен от хеликоптер на Захаев, оставяйки ги в капан. Силите на Захаев пристигат на мястото и започва престрелка. Сержант Григс е убит в опит да спаси Мактавиш. Захаев заедно с два войника довършва Газ и другите оцелели членове на екипа. Преди да достигнат Соуп и Прайс, те са разсеяни от взривяването на техния хеликоптер. В този момент Прайс успява да подаде с последни сили пистолета си на Соуп, който убива Сахаев и двата войника. Когато Камаров и неговият екип пристигат, Мактавиш е спасен, докато руски лекар се опитва да възстанови сърдечния ритъм на Прайс.

Последна промяна от CODEX на 02.03.2020, 16:39:11 pm, променена общо 11 път/и
Signature from » AsusRogStrix «

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: Alex92
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 17
  Общо на линия: 17