Начало » Left 4 Dead 2 » Какво да знаем за Left 4 Dead 2 ?
Какво да знаем за Left 4 Dead 2 ?
Потребителят е извън линияTrαp Gεηεrαレ
Тема: Какво да знаем за Left 4 Dead 2 ? » 09.11.2019г. в 15:14:55ч. #0
 • Контакти: mario.prodanov37 Изпрати лично съобщение до "Trαp Gεηεrαレ"
Left 4 Dead 2 е съвместна видео игра на ужасите за стрелба от първо лице, разработена и публикувана от Valve Corporation. Продължението на Left 4 Dead на Turtle Rock Studios, играта беше пусната за Microsoft Windows и Xbox 360 през ноември 2009 г., и за OS X през октомври 2010 г., и за Linux през юли 2013 г.

Left 4 Dead 2 се основава на фокусиран върху съвместно игра и собствения двигател на Valve Source, същия двигател на играта, използван в оригиналния Left 4 Dead. Поставен по време на апокалиптична пандемия, Left 4 Dead 2 се фокусира върху четири нови Survivors, борещи се срещу орди зомбита, известни като заразените, които развиват тежка психоза и действат изключително агресивно. Оцелелите трябва да се преборят с пет кампании, пресечени със сигурни къщи, които действат като контролно-пропускателни пунктове, с цел да избягат на финала на всяка кампания. Играта е процедурно променена от "AI Director 2.0", който следи представянето на играчите и коригира сценария, за да осигури динамично предизвикателство. Други нови функции включват нови видове специални заразени и арсенал от оръжия за близките.

Играта направи световната си премиера на E3 2009 с трейлър по време на събитието в Microsoft Press. Преди да пусне, той получи комбинация от положителни и отрицателни критични и реакции на общността. Той привлече необичайно голям обем от предизборни спорове относно графичното съдържание на играта. В отговор бяха направени промени в обложката и Австралия и Германия отказаха да оценят не модифицираното издание към момента на излизането му. След излизането обаче играта беше посрещната с положителни отзиви от критиците.
Signature from » Trαp Gεηεrαレ «

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: Alex92
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 7
  Общо на линия: 7