Начало » Встъпление » Сюжет на играта
Сюжет на играта
Потребителят е извън линияPaTaTyu
Тема: Сюжет на играта » 18.05.2019г. в 12:15:26ч. #0
 • Контакти: KpuTuk#4751 Изпрати лично съобщение до "PaTaTyu"
Играта стартира в далечна област от Ню Мексико в Black Mesa – лаборатория за изследвания, която прилича много на националната лаборатория в Лос Алмос и Зона 51.
Главният герой е Гордън Фриймън, който трябва да направи експеримент, но изведнъж всичко се обърква и извънземни от планетата Xen впоследствие навлизат в лабораторията през образували се след експеримента дупки в пространството.
Героят си проправя път между руините на лабораторията, но бива притиснат между извънземните и войниците, които са пратени да прикрият случилото се.
В различни моменти от играта се появява мистериозна фигура, известна като G-man.
Фриймън използва оцелели от инцидента учени, измежду които е Исаак Клайнър и офицери от охраната, един от които е Барни Калхолн, с който се играе в Half-Life: Blue Shift, за да стигне до Комплекс „Ламбда“, където бива телепортиран до родната планета на извънземните, за да убие Нихилант, съществото, което държи пукнатината в пространството отворена от тяхната планета.
След като убива създанието мистериозният човек G-man предлага на Фриймън следната алтернатива: или да работи за него и да се върне на Земята, или да бъде пратен на планетата, от която идват извънземните, и на която няма начин да оцелее.
Signature from » PaTaTyu «

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: marto
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 14
  Общо на линия: 14