GTA:Multiplayer History
Потребителят е извън линияBartian
Тема: GTA:Multiplayer History » 10.11.2019г. в 18:59:58ч. #0
 • Контакти: Bartian Изпрати лично съобщение до "Bartian"
The Co-Op debacle

След като San Andreas беше пуснат за PC на 10 юни 2005 г., работата продължи по същия начин, както за VC: MP - като работи в частни и периодично пускане на екрани и видеоклипове на уебсайта си и отговаря на въпроси на хората чрез техните форуми (която в крайна сметка се промени от малкия им хостинг до подфорум на най-голямата общност на GTA, GTANet / GTA Forums, която също беше домакин на IRC канала). Всичко вървеше както би очаквало, докато не се случи нещо неочаквано и неприветливо от общността: Екипът за развитие реши, че да запази Сан Андреас по начина, по който трябваше да се играе, модът да има пълна промяна в развитието път - вместо да има мултиплейър, поддържащ голям брой играчи в Deathmatch стил, те вместо това биха го сменили изцяло на моден стил в Co-Op, поддържащ 6 играча. Идеята им беше, че ще можете да играете много като един играч - с пешеходци, ченгета ви преследват и следват постоянно променящия се сюжет - но с 5 ваши приятели го правят с вас. Това беше много нова идея, но тя беше широко отхвърлена от общността и новите форуми в GTANet, където бяха изпълнени с омраза към екипа за развитие на SA: MP, без значение колко екипът се опита да популяризира идеята. С голям проект като този, който изисква подкрепа на общността, нещата не изглеждаха добре.
https://i.imgur.com/hEbTFUx.jpg
kyeman leaves / GTA: Мултиплейър

На 18 септември 2005 г. Киман, водещият кодер и ръководителят на екипа, напусна в средата на дебата за съвместната работа поради работни ангажименти, които му правят невъзможно да напредне по мода. Той предаде цялата съществуваща досега работа на 2-и главен кодер, призрачен, който пое контрола върху работата по разработката и преименува името на проекта на GTA: Multiplayer (GTA: M), за да означи новата промяна в управлението.
https://i.imgur.com/khADkrK.jpg

kyeman returns

Около месец по-късно Кийман си подреди личния живот и реши да започне да помага на екипа с няколко неща. Той не го обяви като завръщане, а просто щеше да помогне при всякакви трудности, които екипът трябваше да осигури работа върху неговата кодова база и да поддържа вярата в общността. Идеята за кооперация също беше отхвърлена през това време, поради технически ограничения, а също и разочароващата обратна връзка, получена от някога нетърпеливата общност, и в крайна сметка Кийман официално се присъедини към екипа и пое отново отговорността за производството.
https://i.imgur.com/zOydHRv.jpg
Name back to SA:MP

След като всичко е било подредено по отношение на Kyeman, който се връща да поеме отговорността и посоката на развитие се връща към първоначалното си намерение за голяма игра в стил Deathmatch, официалното име на проекта е променено обратно на San Andreas Multiplayer, за да се избегне объркване, както и да се избегнат правни последици с Rockstar Games по отношение на използването на запазената марка „Grand Theft Auto“.
Източник:Grand Theft WIKI
Последна промяна от PaTaTyu на 10.11.2019, 19:08:23 pm, променена общо 3 път/и
Signature from » Bartian «
Търси визвишеното

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: marto
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 12
  Общо на линия: 12