Начало » Counter-Strike 1.6 » Уроци За CS: 1.6 » Хакове - видове и разпознаването им.
Хакове - видове и разпознаването им.
Потребителят е извън линияdarksides
Тема: Хакове - видове и разпознаването им. » 01.05.2019г. в 16:44:52ч. #0
 • Контакти: live:darkarena_3 Изпрати лично съобщение до "darksides"
WallHack - с какво се отличава и разпознава.
Описание : Това е вид хак чрез който можете да виждате своите и противниковите играчи през стени. Няма какво да издребнявам за него тъй като няма играч в тази игра който да не се е срещал с него и да не знае какво представлява.
Начини за разпознаване : Най-често хващани с такъв хак са лапетата които си нямат на идея как да се крият и се хващат в крачка като стрелят директно през стените или следят другите играчи с мишката през тях. Тези обаче които се крият са по-трудни за хващане ... при тях трябва да следите позицията и на играчите против него. Най-важното което трябва да знаете е, че тези хакове имат радиус на обхващане и не могат да виждат другите играчи от единия край на картата до другия! Ако знаете разстоянието лесно ще ги набарате, защото се издават като се обръщат или поглеждат към играча който влезе в полезрението им. Други полезни съвети за хващането им са да кажем, дребните моменти като минаването до кашони без да се погледне зад тях, стрелянето през флашки и димки, директното насочване към противник без да го е чул, излизането на стрелба както и чакането с готов мерник преди играчът да се е издал, че е там.

SilentAim - с какво се отличава.
Описание : Ще добавя и клипче отдолу за да ви стане ясно за какво точно говоря, но в основни линии вие само си ходите и стреляте. Хакът не насочва мерникът ви към главите или изобщо тялото на противниковите играчи както при AutoAim и AimBot, а с него просто хората които са близо до мерникът ви умират като ПАТРОНИТЕ се насочват директно към тях. Наскоро срещнах играч с такъв хак и ми направи впечатление, че повечето хора не можеха да разберат как бие тези глави и също така нямаше проблем да праща демо тъй като на самото демо не се вижда нищо необичайно.
Начини за хващане : Ако имате съмнения за някой играч който използва този хак трябва просто да го гледате как стреля. Повечето се стремят да стрелят само по 1-4 патрона и то ако е в такава близост, че да не се види разликата в разстоянието между мерника и главата на другия играч. И да се запомни - SilentAim-а много рядко убива другаде освен в главата.

https://www.youtube.com/watch?v=6Wm1tFTvbUo

AutoAim - с какво се отличава и разпознава.
Описание : Ето го и хакът който най-много се бърка! Има разлика между AimBot и AutoAim.. AutoAim-а е хак който при натискате на мишката, мерникът сам се насочва към противниковите играчи! Няма значение дали ще бъде в главата или друга част от тялото хакът си е един и същ.
Начини за хващане :  Само трябва да гледате мерникът на играча дали при стрелба прави внезапни движения. Грешката която допускат най-често ламерчетата с него е, че като видят някой и почнат да стрелят към него те го убиват, НО ако в близост има друг играч мерникът се залепва мигновено за него било то през стена или не. Също така при стрелба мерникът на този който го използва прави въртеливо.

AimBot - с какво се отличава и разпознава.
Описание : Сега ще разясня каква е разликата между миналия и този хак. Разликата е, че при миналият хак трябва да натиснете бутонът на мишката за да убиете противниковите играчи, а при този това не е наложително. ТОЗИ хак е автоматично контролиран бот, при който вие трябва само да ходите със стрелките или мишката и хакът извършва всяко друго действие вместо вас. Единственото което се изисква от вас е да сте в удобна позиция и разстояние за стрелба и хакът щом засече някой го убива. Дай боже да не го обърквате повече. ;д
Начини за хващане : Начинът на стрелба е идентичен на SpeedHack-овете освен бързото стреляне и презареждане и затова би трябвало лесно да се разпознава. След като съм написал достатъчно в описанието вероятно ще разберете кои са тъй наречените "AimBot-ове".

SpeedHack - с какво се отличава
Описание : От това което аз съм разбрал за тези хакове, това е че забързва времето в играта, което прави скоростта на играча значително по-голяма. Доказателство за това е когато си пуснете да играете на single player и използвате хака времето на рунда ви минава светкавично + това ако сте добавили ботове те също се движат по-бързо. Друго е обаче когато сървърът е качен на друг хост и няма нищо общо с потребителя, тогава хакът забързва само неговата игра. Спийд хаковете варират от прости до много добри - например тъй нареченият Cheat Engine е един от най-простите и единственото което прави е да забърза играта без да има AutoAim или AImbot. От друга страна най-добрите с които аз лично съм се срещал са китайските спийд хакове с добавени way points или както аз ги наричам "самоходи". При тях на някои от основните карти са добавени маршрути които спомагат по-бързото придвижване от една точна на картата до друга.

SpinHack - с какво се отличава
Описание : Този хак по-принцип включва няколко хака заедно като например AimBot или Speed и не е нещо особено, но това което го различава от другите е характерното за него въртеливо движение което наподобява пумпъл в горната част на тялото.

NoRecoil - с какво се отличава
Описание : Както се и подразбира от името му това е хак който премахва отката при стрелба на оръжията като ги прави максимално точни. В повечето случаи се ползва в комбинация с някои от Aim и Wall хаковете, но внимавайте защото е един от най-трудно забележимите когато се използва сам. За да ги разпознаете следете внимателно мерникът дали подскача при стрелба или седи на едно място.

Последна промяна от Bunny на 03.05.2019, 03:20:37 pm, променена общо 3 път/и
Signature from » darksides «

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: Malara1
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 14
  Общо на линия: 14