Начало » 7 Days to Die » За 7 Days to Die » Апокалиптичната сага 7 Days to Die !
Апокалиптичната сага 7 Days to Die !
Потребителят е извън линияBunny
Тема: Апокалиптичната сага 7 Days to Die ! » 29.10.2019г. в 23:29:06ч. #0
https://i.imgur.com/HM7NQVu.jpg


Здравейте приятели днес ще разгледаме една игра от семейството на шутър игрите от първо лице базирани на оцеляване срещу зомбита а именно
7 Days to Die.

https://i.imgur.com/Ihremij.png
Играта бива разработенa от малка специализирана група от опитни разработчици на игри и софтуер наричаща себе си The Fun Pimps основана през 2013г. от Джоел Хуенинк и Кристиан Лан които са опитни
тогава кадри с над 14 години опит във  разработката на игри, работейки основно по модове за шутър игри.
Първоначалната им цел е да създадат нещо повече от игра която да се превърне в уникално игрово изживяване за всеки
един геймър докоснал се до нея и най вече една нова общност за да бъдат в досег не само със други колеги а и със всеки един потребител желаещ да помогне и обмени информация и със тях заставайки редом до тях във това ново изживяване както те самите са казали тогава “Това не е само наша игра, това ще е играта на всички !“
След дълги няколко месеца по късно и вложени много труд и усилия през месец декември същата година проекта им вижда бяла светлина. Първоначалния релийс на играта както винаги е за Microsoft платформите по късно следващите години биват релийснати и версийте за Linux през ноември 2014та и юни 2016та за PlayStation 4 и Xbox One.
Заглавието става доста популярно още същата година поради предварителния му  ранен достъп през Steam  платформата и успява да генерира рекордните над 3 милиона продажби в глобален мащаб през следващите години.


https://i.imgur.com/iBuN87n.jpg
Събитията в играта се случват напред в бъдещето след ядрена Трета световна война, която унищожава изключително голяма част от света, с изключение на някои области като окръг Невързгейн в Аризона. Персонажът ви върху когото ще имате контрол е оцелял от войната, който трябва да оцелее като намира подслон, храна,  вода, и материали от първа необходимост  останали от някогашната цивилизация, за да се бори срещу многобройните зомбита произлязли от ядрените атаки пълни със смъртоносно инфектиращ вирус.

https://i.imgur.com/rPgOdh2.jpg
Когато стартирате играта първоначално героят ви ще се нуждае от дървена, растителна материя, малки камъни и други материали за да успее да създаде основните му първоначални предмети като дрехи, каменна брадва, лък и някои стрели, които  ще му бъдат достатъчни за да оцелее през първата вечер,  след което всички насоки от играта  спират. Героят ви ще бъде  в постоянна нужда от боеприпаси като вода и  храна и полезни  важни материали за да оцелее.

https://i.imgur.com/mgyRjth.jpg
Основните опасности ще ви бъдат зомбитата, през деня те ще бъдат бавни и доста лесни за убиване, но през ноща те стават диви и започват да се движат по бързо ставайки доста опасни и трудни за убиване. За да избягва зомбитата играчът може да използва налични стелт и отвличащи вниманието техники с цел да не влиза в директна конфронтация със зомбитата. Също така трябва да бъде много предпазлив когато носи в себе си сурово месо което мигновено ще привлече зомбитата с миризмата му. Зомбитата от своя страна ще атакуват всичко, което възпрепятства тяхното движение и няма да спрат докато не убият целта или  препятствието не бъде унищожено, това включва и укрепления на играча.


Играта разполага също така и със мултиплеър режим който може да бъде достъпен чрез сървари хоствани от играчи и дава възможност на множество играчи да си помагат и общуват помежду си в един свят. Играенето в мултиплеър може да бъде съвместно или против всички в зависимост от настройките на сървара. Ще имате възможност да си помагате кооперативно срещу общия враг или да играете един срещу друг щурмувайки базите на другите играчи за да им откраднете ресурсите и да ги прибавите към вашите.Освен основния мултиплеър режим играта разполага и с подръжка  на локална мрежа която позволява на играчите да се присъединят към светове на локално свързани компютри без нужда от  настройка на сървъра. Ще имате също така и  възможността да разгърнете творчеството си в творческия режим и да изградете върховния свят сами или с приятели. наслаждавайки се на неограничен достъп до над 500 артикула в играта и  1200 уникални строителни блока със система за боядисване, която предлага над четири милиона комбинаций.

https://i.imgur.com/RHBIK7k.jpg

Като финално заключение което мога да добавя за самата игра е следното.
...7 days to Die е доста добре развита игра макар и с не толкова впечатляваща  графика, но въпреки това достатъчно занимателна и постоянно изненадваща с нови неща, която ще ви накара да се гмурнете в един огромен свят в който не само оцелявате но и преоткривате нови и нови неща постоянно напредвайки макар и доста бавно в сравнение с други подобни игри във постоянната си битка срещу вечния ви враг зомбитата които са на всеки ъгъл чакащи да ви докопат. Ако сте фен на игри от първо лице базирани на зомбита ви препоръчвам да опитате играта има вероятност да ви допадне защото е крайно занимателна и никога няма да ви омръзне понеже прогреса й не е от най - бързите но впечатлява доста.

Последна промяна от PaTaTyu на 30.10.2019, 14:07:23 pm, променена общо 3 път/и
Signature from » Bunny «
BEST

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: marto
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 10
  Общо на линия: 10