• FPS-Games.BG : ДОСТАВЧИЦИ НА УСЛУГИ

ДОСТАВЧИЦИ НА УСЛУГИ

FPS-Games.BG използва различни доставчици, за да може да предложи качествени услуги, за изпълнение на договорните си задължения към посетителите на сайтовете и защита на легитимния си интерес.
В случай на трансфер на лични данни извън Европейското икономическо пространство (ЕП), сме се уверили, че държавата, към която се изнасят данните е част от споразумението за т.нар. e-Privacy Shield.
Активно следим и развиваме и ще развиваме нашата инфраструктура по начин, който е свързан с приемане и изпълнение на секторно значими одобрени кодекси на поведение, механизми за сертифициране и други.

Google Analytics 360 и Google Analytics
Водещ инструмент за събиране на информация за Вашето поведение, за целите на измерването на нашият web сайт.
Смятаме използването му за наш легитимен интерес, с изключение на описаните по-долу казуси.

Правилата за поверителност и условията на Google, включително и Google Analytics, може да намерите тук: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=bg

Ако искате да забраните на Google Analytics да следи поведението Ви, може да използват следния инструмент предоставен от доставчика: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout;

Google Content Experiments
Инструмент, с който можем да изследваме поведението на посетителите спрямо съдържанието на сайта ни. Работи чрез създаване на експерименти, в рамките на които на различни посетители се сервира различно съдържание, с цел изследване кое е по-подходящо за тях според дефинирани критерии за ефективност.

Правилата за поверителност може да намерите тук: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=bg

Optimize 360
Използва се за изследване на потребителското поведение.

Правилата за поверителност може да намерите тук: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=bg

Google Tag Manager
Това е услуга на Google, която ни позволява да управляваме по лесен начин сервираните скриптове на нашите сайтове.
Доставчикът на услугата декларира, че въпреки използването на бисквитки, тя не събира Вашите лични данни;

Smart Advertisments
Тъй като повечето ни услуги са безплатни, ние сервираме реклами за да можем да издържаме дейността си във Ваша полза. Това е услуга, която използваме за сервиране на реклами в нашия сайт. Политиката ни за поверителност може да намерите тук: https://fps-games.bg/privacy.php

DoubleClick for Publisher Premium и DoubleClick for Publisher Small Business
Тъй като повечето ни услуги са безплатни, ние сервираме реклами за да можем да издържаме дейността си във Ваша полза. Това е услуга, която използваме за сервиране на реклами по нашият сайт.

Google Adsense и Google Ad Mob
Това са продукт на Google, който осигурява излъчване на реклами на страниците ни.
Използват същите бисквитки, които са описани в таблицата горе и споделят същите линкове към Политиките за поверителност.

Facebook
Социалната мрежа представя редица допълнителни услуги, свързани със следните цели:

Измерване на действията на посетителите на сайтовете ни;
Избор, доставка и измерване сервирането на реклами в мрежата;
Избор, доставка и измерване сервирането на съдържание в мрежата;
Персонализиране на потребителите, на база тяхното поведение, за рекламни цели
На следния адрес може да намерите политиката за поверителност на Facebook: https://www.facebook.com/about/basics
Моля да имате предвид, че ПРОМЯНАТА също може да събира данни чрез инструмент на Facebook - Facebook Pixel, ако потребителят е дал съгласие за подобно споделяне и е посетил страницата на ПРОМЯНАТА.

РЕКЛАМОДАТЕЛИ - ТРЕТИ СТРАНИ
Възможно е да използваме кодовете, предоставени от рекламодатели и/или рекламни мрежи на трети страни и други рекламни компании, за да оптимизираме или измерваме показването на реклами на нашите сайтове. Чрез кодовете, партньорите ни могат да събират информация за Вашето посещение и поведение на нашият сайт, да го комбинират с данните от поведението Ви на други сайтове, за да рекламират пред Вас продукти или услуги, да следят кои реклами са Ви показани през Вашия браузър и кои интернет страници сте разглеждали, докато са Ви предоставяни тези реклами. Ако бихте искали да получите повече информация за рекламодателите-трети страни, моля, кликнете тук http://optout.networkadvertising.org/?c=1#!/ .

Програматична реклама
FPS-Games.BG има добавени кодове, даващи възможност на достъп на платформи на трети страни до сайта и сервиране на реклама. При това, тези трети страни събират лични данни на посетителите за целите на Избор, сервиране и измерване на рекламата, Персонализиране на посетителите и Измерване. Данните, които събират тези партньори са анонимни. FPS-Games.BG изучава и внимателно следи инициативите на IAB Europe за създаване на кодекси на поведение, технически стандарти и механизми за сертифициране, които ще намерят изражение в създаване на одобрена листа от доставчици на услуги, свързани с Програматичната реклама и механизъм за използване само на тези доставчици, за чиито услуги има получено съгласие от потребителя. За максимално опазване на правата на посетителите относно личните им данни и докато не бъдат приети описаните документи и стандарти, FPS-Games.BG ще изисква съгласие за всички конкретни цели, описани в Политиката за поверителност и в процеса на събиране на съгласие, за да сервира програматична реклама на посетителите си.

За повече информация за начините, по които събираме, използваме и съхраняваме лични данни, посетете нашата Политика за поверителност https://fps-games.bg/privacy.php .

 •  Приятелски Банери Скрий


 •  CS Global Offensive

 •  Приятели Скрий

 •  Списък с членовете Скрий
 • Последно регистриран: Alex92
  Кой е на линия: Няма потребители през последните 10 минути.
  Общо на линия:
  Админи: 0
  Потребители: 0
  Гости: 8
  Общо на линия: 8

 •  Сървъри Скрий